Sponsoring

Drinkwater op evenementen

Dunea vervult een belangrijke maatschappelijke taak. We produceren en leveren betrouwbaar drinkwater en beheren prachtige duingebieden. Daarmee dragen we bij aan een goed leven voor de inwoners van ons leveringsgebied. En daar zijn we trots op. 

Dunea krijgt wekelijks vele verzoeken om een evenement, vereniging, activiteit of goed doel te sponsoren. Voor 2020 kunnen wij helaas geen sponsorverzoeken meer in behandeling nemen. 

Dunea hanteert een strikt sponsorbeleid met heldere criteria. Deze moeten passen bij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en het merkbeleid van de organisatie. Elk jaar kiezen we een aantal evenementen uit met een maatschappelijk of sportief karakter, waar we lekker, fris en betrouwbaar drinkwater uitdelen. Daar zorgen we voor een veilige watervoorziening en plaatsen we speciale tijdelijke tappunten zodat bezoekers zelf hun meegebrachte flesjes kunnen vullen met vers water.

Geen nieuwe aanvragen

Voor 2020 hebben wij een aantal organisaties uitgekozen die passen bij onze doelstellingen en waar wij een partnership mee aangaan. Aan nieuwe verzoeken kunnen wij helaas geen gehoor geven. Wat wij aan kunnen bieden is evenementenwater. 

Evenementenwater

Voor maar € 250,00 (excl. 9% btw) wordt evenementenwater op locatie geleverd, aangesloten en na afloop weer weggehaald. De prijs is inclusief het watergebruik. Elk tappunt heeft 5 kranen, om flesjes te vullen of om een spoelsysteem op aan te sluiten. Evenementenwater aanvragen