Kraanwater op uw evenement

Kraanwater schenken op uw evenement is duurzaam en gastvrij. Dunea maakt het u makkelijk met evenementenwater. Dit is een kant-en-klaar tappunt, tegen kostprijs geleverd op locatie.

Verfrissend duurzaam

Met evenementenwater zijn plastic wegwerpbekers verleden tijd. Want met water op uw evenement kunt u gebruikte bekers gewoon omspoelen. En gaat u echt voor duurzaam, dan kunt u bezoekers van uw evenement ook kraanwater laten tappen in hervulbare flesjes. Wel zo verfrissend toch?

Voor maar € 250,00 (excl. 9% btw) wordt evenementenwater op locatie geleverd, aangesloten en na afloop weer weggehaald. De prijs is inclusief het watergebruik. Elk tappunt heeft 5 kranen, om flesjes te vullen of om een spoelsysteem op aan te sluiten.

Evenementenwater aanvragen

Tappunt Dunea

 

Veelgestelde vragen

Hoe lang mag een tappunt blijven staan?
De vaste prijs van € 250,00 is voor een periode van vier dagen (vrijdag tot en met maandag). Voor elke extra dag wordt € 10,00 in rekening gebracht.
Is de waterkwaliteit gegarandeerd?
Dunea staat in voor de kwaliteit van het geleverde drinkwater tot aan het mobiele tapkraantje. Dunea is niet verantwoordelijk voor het drinkwater dat via externe slangen en kranen wordt doorgeleverd.
Waar kan evenementenwater geplaatst worden?
Evenementenwater kan op elke locatie worden geplaatst waar een brandkraan aanwezig is.
Wanneer wordt het tappunt gebracht en gehaald?
Het tappunt wordt op een doordeweekse dag gehaald en gebracht. We gaan standaard uit van brengen op vrijdag en halen op maandag. Voor halen en brengen in het weekend geldt een toeslag.
Wat zit er allemaal bij een tappunt?
Het tappunt wordt op locatie bezorgd, aangesloten en na afloop weer weggehaald. De installatie bestaat uit een rek met 3 tot 5 kranen en een aansluiting op de waterleiding. Eventuele aansluitmaterialen voor buitentaps, spoelsystemen en dergelijke worden niet meegeleverd.